Uw cranio sacraal en

   ontspannings therapeute.

 

Home
Uw therapeute
Cranio Sacraal
De behandeling
Massage
Afspraken
Fotogalerij

 

 

Wie is uw Cranio-Sacraal Therapeut en Lichaamsmasseur?

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Marian van der Wildt.

Door het leven ben ik spelenderwijs in aanraking gekomen met massage en met de effecten er van. Het masseren van mijn wederhelft en enkele vrienden is een geliefde bezigheid. Zelf een massage of cranio-sacraal behandeling ontvangen, vind ik ook heerlijk!  Met cranio-sacraal therapie ben ik in 2004 hersteld van een burn-out. In de loop van de jaren heeft de ziekte van Crohn zich niet meer gemanifesteerd. Mijn immuunsysteem is volledig op peil gekomen. Ik ben geïnteresseerd in een gezonde levensstijl en in ontspanning beleven door sporten en natuurwandelingen.

 

Interesse in mijn medemens kwam ook tot uitdrukking in mijn baan als medewerker en junior consulent in het personeelswerk.

 

Na mijn studie voor personeelsmanager, ben ik de uitdaging aangegaan om Medische Basis Kennis te studeren.  Het was een uitdaging in een totaal andere richting.  Mijn interesse was compleet gewekt en ik besloot om meer voor mijn medemens te willen betekenen. Ik kies voor lichaamswerk! Een HBO opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut sprak mij het meeste aan! Deze vorm van lichaamswerk past als een tweede huid om mij heen. Een mooie massage mag natuurlijk niet ontbreken, daarom besloot ik om een officiële massage opleiding ernaast  te volgen.  Het resultaat mag er zijn! 

 

4 jr HBO - Cranio-Sacraal Therapie - Peirsman Cranio-Sacraal Academie 

1 jr HBO - Medische Basis Kennis - Sonnevelt Opleidingen

2 jr Bachelor - Medische Basis Kennis - Con Amore

2 jr MBO - Klassieke Integrale Lichaamsmassage - Sonnevelt Opleidingen

 

Ik geef elke behandeling met grote zorg, rust, aandacht en compassie. Met veel respect voor de lichaamsgrenzen pas ik de technieken toe.

Het is een mooie ommekeer in mijn leven. Ik geniet ervan.  Ik ga ervoor!

 

U bent van harte welkom in mijn praktijk!

 

 

Home Uw therapeute Cranio Sacraal De behandeling Massage Afspraken Fotogalerij

25-jan-2012