Wie is uw Cranio-Sacraal Therapeut en Lichaamsmasseur?

Ik ben Marian van der Wildt.

Een leven lang ben ik geïnteresseerd in gezond leven en in ontspanning beleven door sporten, zeilen, en wandelen in de natuur Een gezonde levensstijl is een centraal thema in mijn leven.

Door te leven met een burn-out ben ik in aanraking gekomen met cranio-sacraal therapie. Dit bracht mij nieuwe inzichten over mijzelf met bewustwording van nieuwe grenzen. Ik voelde door de craniosessies mijn energie en innerlijke rust en helderheid geleidelijk terug komen.

Interesse in mijn medemens kwam ook tot uitdrukking in mijn baan als medewerker en junior consulent in het personeelswerk.

Na mijn studie voor personeelsmanager, ben ik de uitdaging aangegaan om Medische Basis Kennis te studeren. Het was een uitdaging in een totaal andere richting. Mijn interesse was compleet gewekt en ik besloot om meer voor mijn medemens te willen betekenen. Ik kies voor lichaamswerk! Een HBO opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut sprak mij het meeste aan! Deze vorm van lichaamswerk past als een tweede huid om mij heen. Een mooie cranio-sacraal sessie geven, is mijn lust en mijn leven. De rust en de diepgang die ik erin leg, ervaar ik keer op keer als een hele bijzondere mogelijkheid.
Tenslotte mag het resultaat er zijn. Ik heb al veel klachten mogen verhelpen.
De cliënten toestroom is dan ook royaal, waardoor een wachtlijst is ontstaan.

Marianne van der Wildt
RBCZ registertherapeut

EEN PRACHTIGE COMBINATIE VOOR HARMONIE EN HET VERHELPEN VAN KLACHTEN !!

Met massage spieren en bindweefsel vrijmaken van stijfheid en verhardingen!
Masseren is een subtiele manuele manier om met volledige aandacht in mijn handen een lichaam zorgvuldig en integer aan te raken. Massage is gevoel, luisteren naar het lichaam van mijn cliënt en mijn handen verplaatsen naar daar waar mijn aanraking nodig is. Mijn handen ontdekken dan plaatsen die koud, gespannen, stijf en verhard aanvoelen, zowel aan het huidoppervlak als dieper in het bindweefsel.

Met cranio-sacraal technieken het centrale zenuwstelsel en het hoofd kalmeren en balanceren!
Het is mijn stijl om veel veiligheid en geborgenheid te bieden tijdens het geven van een cranio sessie. Mijn aandacht en concentratie gaan volledig uit naar de cliënt om waar te nemen hoe de doorstroming van vochten verloopt en het cranio-sacraal ritme zich beweegt. Via mijn handen en vingertoppen geef ik een subtiele stimulans op die plaatsen waar integratie mogelijk is.

Ik geef elke craniosessie met veel deskundigheid, grote zorg, rust, aandacht en compassie.

Het is een mooie ommekeer in mijn leven. Ik geniet ervan. Ik ga ervoor!

U bent van harte welkom in mijn praktijk!

Kerckelant 1 – 4251 ES Werkendam

Tel. 06 – 12 11 01 71

error: Content is protected !!
Scroll naar boven